Martin ( “Burton” ) - Guitar & Vokal     Information på vej...

Jan  ( “Tutt”  ) - Trommer & Vokal     Information på vej...

Gym ( “Scheff” ) - Bas & Vokal     Information på vej...

Clazz  (  “D. Hardin” ) - Piano, keyboards & Vokal   Information på vej...

   

Eomm

Brian Troy

Brians fascination for Elvis startede i 8-års alderen, da han fik et kassettebånd med ”kongen” foræret og det første Brian hørte var tonerne fra rock ’n roll klassikeren ”Hound Dog”.
Fra den dag var han hooked, og begyndte at interessere sig for Elvis-universet.

Igennem årene har han læst bøger, set dokumentarfilm, koncertfilm, spillefilm, hørt musik. Han begravede sig i næsten alt hvad der handlede om Elvis Presley.

Brians karriere som ETA (Elvis tribute artist) tog sin spæde begyndelse i 1998 og i 2001 dannede han bandet “Elvision”, der havde sine rødder på Fyn.

Brian er showman og har været engageret som skuespiller på Røde Kro Teater, Amager og i turnéteatret “Smilets Turné” i forestillinger som “Så længe mit hjerte slår - En nat med John Mogensen” og “Gustav Winckler”-turnèen. Kulminationen var forestillingen i 2007 “ELVIS”, hvor Brian spillede hovedrollen og høstede rosende anmeldelser. 

ELVIS On My Mind blev dannet i 2006 og er i konstant udvikling. Brian er, i samarbejde med sit band, yderst opmærksom på detaljer og intet overlades til tilfældighederne når koncerten gives.  Der er fokus på autenticiteten i alle showets facetter og samtidig tillægges der et personligt præg.

Brian blev kåret som Skandinaviens bedste Elvis tribute artist i 2013. I 2017 placerede Brian sig i top-14 ved Verdensmesterskabet “Images Of The King - World Championship” i Memphis, Tennessee.

 

Copyright © 2019 - ELVIS On My Mind - Brian Troy - Tlf. 2810 9002

Send e-mail til os

CreaCon Webdesign
Tlf. 4373 3144